[website ontwerp] [website bouwen] []
[]
[Bart Coenen heet u welkom]
[Bart Coenen zijn biografie]
[Bart Coenen media]
[Concerten, Pianoles en Mindfulness workshops in Arnhem e.o.]
[Bart Coenen zijn agenda]
[Bart Coenen zijn links op de site]
[Bart Coenen zijn contactgegevens]

Diensten

Bart biedt zich aan als klassiek pianist. Momenteel richt hij zich met name op kamermuziek. Zijn  repertoire is zeer divers met werken van o.a.: Rachmaninov, Brahms, Beethoven, Debussy en Dvořák.

Het is ook mogelijk een selectie te maken van muziek die zich goed laat inpassen op specifieke gelegenheden zoals bijvoorbeeld een intermezzo op een congres of seminar.


Hiernaast verzorgt Bart meditatieconcerten met geïmproviseerde pianomuziek. Ook geeft hij workshops stressreductie m.b.v. ontspannings- en visualisatie-oefeningen, begeleid door live  geïmpro-viseerde muziek op de piano. Deze workshop is erg geschikt om aan werknemers van uw bedrijf aan te bieden. Zij leren er o.a. een zeer diepe ontspanning te bereiken door het loslaten van blokkerende gedachten. Dit zal hen helpen zich beter te kunnen concentreren op werk en stimuleert creativiteit.


Verder is Bart actief als (privé-)pianodocent. Deze pianolessen zijn vooral gericht op het leren vrij improviseren op de piano. Er wordt gewerkt aan een verbeterde luister-vaardigheid, harmonische kennis en kunde, en een vrije uiting achter het instrument. Hierin spelen het oordeelloos, en aandachtig kunnen luisteren naar jezelf terwijl je speelt, een sleutelrol (mindfulness). Natuurlijk is er ook aandacht voor technische verbeteringen in het spel, maar dit is niet de éérste insteek.


In overleg kan er ook aan huis lesgegeven worden.


Voor een prijsopgave en boeking kunt u eenvoudig en vrijblijvend contact opnemen via info@bartcoenen.nl . Heeft u specifieke vragen? Zij worden altijd voor u beantwoord.


Richtlijnen tarieven: KNTV-tarieven  

  Bart Coenen Pianist